Iglu Bar

Iglu hotel (namestitev/nočitev)

V eskimski vasi smo za vas zgradili iglu hotel, kjer sta na voljo 2 standardna igluja za 8 oseb in 2 posebna romantična igluja za pare.

Temperatura zraka v iglujih je 0-4 °C. Postelje so narejene iz posebnega snežnega bloka, prekritega v prvi fazi z izolacijskim materialom in v drugi fazi z ovčjimi kožami na katerih vas čakajo posebne ekspedicijske spalne vreče (-30 °C).

Founde

Iglu restavracija

Tradicionalna, gorska "pogostitev" v eskimski vasi je kranjska klobasa s hrenom, po želji pa pripravimo tudi sirni founde! Pogostili vas bomo v posebnem igluju, ki sprejme do 45 oseb in iz katerega ne boste odšli lačni.

Enkratna atmosfera v sami notranjosti igluja, ter prav tako na snežni terasi, vam bo zbudila tek, naj si bo to v času kosila, po končanih športnih aktivnostih ali romantičnem večeru ob soju sveč.

Iglu restavracija je odprta od 10.00 ure do zaprtja smučišč. Obvezna predhodna rezervacija!

Iglu Bar

Iglu Bar

Vabljeni v našo snežno palačo imenovano iglu bar!

Idilična lokacija, ki je ne smete zamuditi je namenjena:

  • vsem tistim, ki po snežno-adrenalinskem dnevu želijo doživeti inovativen apres-ski drink,
  • tistim, ki med zimskimi aktivnostmi potrebujejo zanimiv oddih oz. počitek,
  • tistim, ki radi uživajo ob dobri pijači kot je: Eskimček, čaj, različni osvežilni in energijski napitki,
  • in seveda vsem tistim, ki bi želeli organizirati rojstno dnevno zabavo, obletnico poroke ... na drugačen, nenavaden način

Dobra chill out glasba, odlična postrežba iz našega iglu bara, ter posebno zimsko vzdušje vam bo še dolgo ostalo v nepozabnem spominu.